Salgspraktikant

Fuldtid
30. januar 2023

Salgsaspirant til nytænkende start-up

Nordic Sales Force søger en salgsaspirant (praktikant), der drømmer om en karriere i salg og som er ambitiøs nok til at se sig selv forhandle med C-level beslutningstagere og lande millionaftaler indenfor en overskuelig fremtid.

Vi er meget interesseret i at få en salgspraktikant med på vores vilde vækstrejse, men ikke for enhver pris. Vi leder efter et personligt match. Hvis det er dig, så er du kort fortalt ambitiøs, resultatorienteret samt engageret i og entusiastisk omkring alt, hvad du foretager dig. Derudover kan du se dig selv have en fremtidig karriere hos Nordic Sales Force, da vi forventer at fuldtidsansætte dig efter endt praktikforløb.

Lyder det som noget for dig? Så kan du på de følgende linjer læse lidt om, hvordan din fremtid meget vel kan komme til at se ud.

Hvem er vi?

Nordic Sales Force er et sprudlende start-up i rivende vækst. Vi er et konsulenthus og salgsbureau, der hjælper virksomheder med at få en seriøs, dedikeret og professionel salgsindsats.

Vores kunder er alt fra danske start-up’s og scale-up’s til udenlandske virksomheder, der gerne vil ind på det danske marked. Og vi hjælper dem hele vejen fra at finde nye interessante kundeemner til at forhandle detaljerne på plads og lukke aftalen. Vi er altså ikke telemarketers, vi er derimod sælgere, account managers og forretningsfolk, der repræsenterer vores kunder som konsulenter.

Vi beskæftiger os kun med B2B-salg. For os handler det grundlæggende om at tilbyde andre virksomheder hjælp til, at de kan vækste. Derfor fokuserer vores salgsstrategi og salgstræningsprogram da også på at opbygge en troværdig relation mellem sælger og køber, hvilket skal ske gennem en imødekommende dialog, et velforberedt værditilbud og en struktureret salgsproces.

Din rolle hos os

Som salgsaspirant vil du gennemgå et velstruktureret og omfattende onboardingprogram, hvor du vil blive sat ind i vores virksomhed og vores værdier. Du vil møde dine nye kollegaer og selvom vi først startede driften af vores virksomhed i januar 2021, så er vi allerede 12 glade og dygtige ansatte i virksomheden, som vil byde dig velkommen.

Som en del af onboardingen vil du naturligvis også få salgstræning på et niveau, så det faktisk kan kaldes en decideret salgsuddannelse. Vi elsker erhvervsakademiernes jordnære og praktiske tilgang til uddannelse og har samme filosofi med vores salgsuddannelse, som vi mener hører til blandt verdens bedste.

Derfor vil du også blive kastet ud i nogle opgaver meget hurtigt i forløbet. Du vil hjælpe nogle af vores account managers med salgsarbejdet, hvilket betyder, at du vil få lov til at lave mødebooking selv, ligesom du også vil komme med de mere erfarne sælgere med ud på kundemøder.

Goder til salgsaspiranten

Du vil blive betragtet som en fast del af teamet fra første dag du træder ind af døren. Derfor vil du naturligvis også få udstyr, der tilsvarer de øvrige ansattes. Du vil således få udleveret den nye Macbook Air, en ny iPhone samt et abonnement med fri tale og data, som du også gerne må benytte privat.

Derudover er der fredagsbar og garanteret god stemning hele ugen.

Søg stillingen