Få Pipedrive som dit nye CRM

Du får overblik over dit salg.
Vi fikser dit CRM.

Har du gået og overvejet at få et nyt CRM-system? Det kan være en god idé hvis:

  • Du ikke har et overblik over, hvor langt du eller dine sælgere er i salgsprocesser
  • Det føles unødigt træls at opdatere dine systemer
  • Din salgsproces burde strømlines

Pipedrive er meget mere end endnu et system. Det hjælper dig med at planlægge og rent faktisk eksekvere på de aktiviteter, som du burde have i din salgsproces.

Vælger du Nordic Sales Force som din Pipedrive-partner, så laver vi en gratis opsætning af dit nye CRM-system og hjælper dig med at komme i gang.

Prøv Pipedrive gratis
Aktivitets-baseret CRM
Pipedrive hjælper dine sælgere
Få flere aktiviteter med Pipedrive

Du får hjælp til at sælge mere.

De fleste forbinder et CRM-system med noget, der skal opdateres. Noget man skal gøre, men ikke noget, der hjælper en.

Sådan er det ikke med Pipedrive. Det er derimod et CRM, der gør det nemmere for dig at udføre dine salgsopgaver.

  • Du får et overblik over, hvilke kundeemner, som du skal kontakte - og hvornår du skal gøre det.
  • Du kan ringe, maile og sende kontrakter til dine kunder direkte fra Pipedrive.
  • Pipedrive kan tilpasses til lige præcis din salgsproces.

Det er nemt at komme i gang og du kan selv sætte det op. Men vi kan også hjælpe dig i gang, hvis du ønsker det.

Gør sælgerne glade med Pipedrive

Det skal være nemt at sælge

At sælge er svært nok i forvejen. Der er ingen grund til, at det også skal være svært at bruge sit CRM-system.

Tværtimod skal dit CRM hjælpe dig med at sælge mere.

Du bør overveje følgende i forbindelse med implementering af et nyt CRM-system:

  1. Hvordan kan jeg bedst hjælpe mine sælgere med at løse deres opgaver?
  2. Skal der laves integrationer med andre systemer fra dag 1?
  3. Hvem skal bruge CRM-systemet og til hvad? 

Når du har besvaret disse spørgsmål, så er det nemmere for dig at definere dit konkrete behov ift. dit nye CRM. Nu er vi jo en salgsorganisation, ligesom Pipedrive er et CRM, der er bygget af sælgere til sælgere. Derfor mener vi også, at det første punkt er klart det vigtigste.

I mange tunge CRM-systemer, der er bygget op omkring ledelsens behov for rapportering, vil sælgerne ofte skulle bruge unødigt lang tid på at opdatere fremfor at sælge. I moderne og fleksible CRM-systemer som Pipedrive vil sælgeren derimod få nemmere ved at udføre sine salgsrelaterede aktiviteter og sælge mere. Simpelthen fordi det er selve formålet med Pipedrive.

Rapportering til ledelsen er vigtigt, men det fungerer kun i praksis, hvis det er en sidegevinst ved, at sælgerne rent faktisk får hjælp af deres CRM-værktøjer.

Sælgerne jubler over Pipedrive
Salg er sjovere med det rette CRM-system.
Kom i gang med CRM i dag

Vil du høre mere om Pipedrive?

Udfyld formularen, så vi sammen kan drøfte om et CRM-system som Pipedrive er noget for dig. Hvis du benytter os som Pipedrive-partner, så tilbyder vi en gratis opsætning af din Pipedrive-konto.

CRM-systemer fra A-Z

Hvad er CRM?

CRM står for Customer Relationship Management. Oversat til lidt kluntet dansk bliver det til "kunderelationshåndtering". Dybest set handler det om, hvordan man bearbejder og opbygger relationer til sine kunder og kundeemner. Dette gøres ofte via et CRM-system - eller et CRM-program, CRM-værktøj eller hvad man nu ellers kan finde på at kalde det.

Et CRM-system består typisk af et kartotek over kontakter. I Pipedrive er dette delt op mellem organisationer og personerne i disse. Derudover er der i Pipedrive og i de fleste andre moderne CRM-systemer mulighed for at tilkoble såkaldte "deals" og "leads" til disse organisationer og personer.

Leads er typisk den marketing-drevne del af CRM-systemet. Her kan man bearbejde sine leads indtil de på et tidspunkt er blevet varme nok til at salg skal håndtere dem som en deal.

Skal et CRM-system være cloudbaseret?

Ideelt set bør et CRM-system være cloudbaseret. Dette er de fleste moderne CRM-systemer også, men der findes også stadig systemer, der er on premise - med andre ord ligger de på en lokal server.

Når et CRM-system er cloudbaseret, så vil indholdet være i skyen. Dette gør det nemmere at arbejde med, så sælgerne kan tilgå deres CRM og opdatere det mens de er på farten.

Pipedrive er cloud- og webbaseret. At det er webbaseret betyder, at det tilgås via din browser. Pipedrive har dog også udviklet deres egen app til både iPhone og Android.

Hvilke CRM-systemer findes der?

Selvom vi er Pipedrive-partnere, så lægger vi ikke skjul på, at der findes mange alternativer til Pipedrive.

Blandt de mere velkendte CRM-udbydere kan nævnes Salesforce og Hubspot. Begge har deres forcer og man kan opbygge store løsninger med såvel Salesforce som Hubspot. Vil du arbejde videre med disse systemer vil vi dog anbefale, at du tager kontakt til konsulenter, der kan hjælpe dig med implementeringen.

Skal du i gang med Pipedrive kan du klare det meste selv, da det er meget enkelt at opsætte og arbejde i. Vi kan som Pipedrive-partner hjælpe dig, men du vil ret hurtigt kunne klare det selv. Skal der ske en migrering af data fra et mere kompliceret system, så kan det være en fordel at lade os konsultere dig. Men med Pipedrives smarte mapping i forbindelse med upload af data, så kan du formentlig også klare den del selv, hvis du er en smule IT-ferm.

Kan mit CRM integreres med andet software?

De fleste moderne CRM-systemer kan integreres direkte med bestemte softwares og/eller gennem tredjepartsapplikationer som Zapier.

Med Pipedrive kan du integrere direkte med Google Workspace (herunder Google Sheets, Gmail, Google Calendar og lignende), ligesom du kan integrere med Microsoft 365 og Outlook. Hvis du har aktiv leadgenerering på din hjemmeside kan det også integreres gennem Zapier. Eksempelvis er der på denne landingpage en kontaktformular fra WPForms samt en kalender til at booke et møde fra Calendly. Begge er integrerede til vores Pipedrive-konto gennem Zapier.

Dette gør at mange manuelle opgaver kan klares automatisk gennem en simpel integration.

Hvordan kommer jeg i gang med CRM?

Det bedste er at prøve det af. Sæt en prøveperiode op og få en fornemmelse for, hvor nemt det er at arbejde med det CRM, som du er på udkig efter.

Vi tilbyder en 30 dages gratis prøveperiode på Pipedrive. Hvis du før eller efter har brug for konsultation eller gratis sparring, så er du altid velkommen til at række ud efter os. Vi kan også bygge en integration eller lignende til dig, hvis du har behov for det.

Hør om Pipedrive er noget for dig