Alt samlet i én løsning:

Digital leadgenerering, mødebooking og salg

Som ambitiøs ejer eller leder af en B2B-virksomhed, så ved du, at de største virksomheder har noget, som du måske ikke helt har endnu:

 • Digital annoncering, der kontinuerligt genererer salgsleads
 • Sælgere, som følger hurtigt og systematisk op, så der bookes møder med dine leads
 • Dygtige sælgere, der lukker salget, så dine salgsleads bliver til meget mere end blot bookede møder

Den gode nyhed er, at du nu kan få alt det, der tidligere kun har været de største virksomheder forundt. Lad Nordic Sales Force tage sig af din digitale marketing og dit salg fra A-Z. På den måde får du meget mere end leads og bookede møder. Du får flere kunder og mere salg.

Book møde
Styr på tallene
Salgsberegneren giver dig overblik
Løbende justering af indsatsen

Når leadsene vælter ind, så skruer vi op for salget

De fleste B2B-marketingbureauer arbejder på en fast retainer. Men giver det mening, når det indledende arbejde er lavet og leadgenereringen kører?

Det synes vi ikke. Derfor har vi lavet en tilpasset løsning, hvor vi skruer ned for marketingindsatsen, når den digitale leadgenerering kører på skinner og blot skal vedligeholdes. Men når vi skruer ned for marketingindsatsen, så skruer vi til gengæld op for salgsindsatsen.

Det bedste ved dette er, at indsatsen på at justere leadgenerering skrues ned, når det vælter ind med relevante salgsleads. Og det er netop der, at det giver mening, at du har adgang til flere salgsressourcer til at bearbejde de leads, som marketing har genereret.

På den måde sikrer vi, at du for den samme investering kan få mest af det, der giver mening for dig.

Book møde
Digital annoncering

Sådan skaffer vi relevante salgsleads

Du er formentlig landet på denne side efter at have set en annonce fra os på enten LinkedIn eller Google. Og nu kan der ske én af to ting:

 • Du booker et møde eller udfylder en kontaktformular første gang du besøger denne side
 • Du hopper ud af siden igen, men ser i den næste tid endnu flere annoncer fra os - netop fordi du har besøgt denne side.

På præcis samme måde vil vi generere salgsleads til dig.

Det kan være, at du skal bruge andre kanaler end LinkedIn og Google Ads. Og det kan være, at første step i dine kunders købsrejse er anderledes end hos os. Og derfor vil vi skræddersy en marketingstrategi til netop din virksomhed.

Men princippet er det samme. Så hvad du ser er præcis, hvad du får.

Book møde
Sælgerne jubler over Pipedrive
Salg kræver mere end tørre tal
Styr på tallene
Salgsberegneren giver dig overblik
Vi varetager hele din salgsproces

Du får flere kunder. Vi er dine sælgere

Hvis du, ligesom de fleste, tror det er umuligt at outsource hele salgsprocessen for din virksomhed, vil vi udfordre dig. Flere leads eller bookede møder alene fører ikke til vækst. Kun det lukkede salg giver vækst. Og at konvertere et salgslead fra kontakt til kontrakt kræver ekspertise.

Vil du vide, hvordan vi vil sælge for dig? Så klik "Book møde" for at se, hvordan vi vil sælge til dig. Når du bliver et salgslead hos os, sker der følgende:

 1. Vi indleder en dialog, lytter og spørger ind til din forretning, og aftaler næste skridt.
 2. Ved et opfølgende møde præsenterer vi en skræddersyet løsning og afstemmer forventninger.
 3. Vi følger op, indtil vi har afklaret om vi skal arbejde sammen.

Ovenstående er naturligvis forsimplet. Og når din ydelse er kompleks, vil du naturligt blive inddraget på et tidspunkt i salgsprocessen. Men du kan føle dig tryg ved, at vi for flere af vores glade kunder har gennemført flere komplekse projekt- og løsningssalg, herunder til flere top 100-virksomheder.

Book møde
Skal vi vækste din forretning?

Lad os tale sammen…

Vælg en dato i boksen eller udfyld formularen nedenfor. Så booker vi dig ind til et uforpligtende strategimøde.

Til mødet vurderer vi i fællesskab om der er et match, da det typisk afhænger af flere forskellige faktorer. Hvis der er et match, laver vi en businesscase der indeholder alt fra vores handlingsplan til de resultater, I kan forvente af samarbejdet.

Eller ring på
88 63 88 00
Dette skal du overveje inden du kontakter os...

Hva' koster det?

Skal vi varetage både salg og marketing (digital leadgenerering) for dig, så skal du regne med at bruge 40-50.000 kr. pr. måned på os. Læg dertil dit budget til annoncering på eks. LinkedIn og Google (typisk startende ved 10.000 kr. pr. måned).

Men er det ikke vanvittigt dyrt?

Det korte svar er, at du sagtens kan få en studiemedhjælper til at stå for dit salg og marketing langt billigere. Og hvis en sådan kan løfte opgaven, så er det jo skønt. Det er dog sjældent tilfældet for B2B-virksomheder med komplekse salgsprocesser.

For de 40-50.000 kr. får du hos Nordic Sales Force et team bestående af:

 • En sælger, der kan løfte din salgsproces fra første kontakt til underskrevet kontrakt
 • En marketingmedarbejder med erfaring i B2B-annoncering på digitale kanaler
 • En salgschef og en marketingchef, der hjælper dig med strategien
 • En teamleder, der leder din sælger til dagligt

Er det for stor en investering kan du for 30-40.000 kr. få salgsindsatsen uden marketing. Og hvis du tror, at det er billigere at ansætte en sælger selv, så kan du prøve at bruge vores salgsberegner til at regne ud, hvad en sælger egentlig koster at ansætte.

Vil I arbejde i min virksomheds navn?

Ja. Og ikke bare vil vi sige, at vi kommer fra din virksomhed samt bruge en e-mail fra dit domæne. Vi vil også integrere os dybt ind i din virksomhed.

Forudsætningen for at et samarbejde skal lykkes er nemlig, at vi bruger tid sammen. Sælgeren fra Nordic Sales Force står typisk på vores kunders hjemmesider, deltager i sociale arrangementer og har ugentlige salgsmøder med dig. Så selvom vi er eksterne, så arbejder vi os i den grad ind i din virksomhed.

Kan I både være gode til salg og marketing?

Vi er et B2B-salgsbureau og har specialiseret os heri. Vi har dog ansat nogle af Danmarks dygtigste B2B-marketingfolk til at understøtte vores sælgere i deres salgsindsats for din virksomhed.

Det betyder også, at den marketingydelse vi tilbyder er meget fokuseret på netop at understøtte salget. Vi tænker langt mere på relevansen af de leads, der kommer ind end vi tænker på antallet.

Allervigtigst for vores salgs- og marketingydelse er, at den fleksibelt tilpasses det aktuelle behov din virksomhed har. Når der er brug for leads, så vil der være en større marketingindsats. Når der er mange leads, så skrues der ned for marketing og op for salget, så du får lige præcis den indsats, som vil give dig det bedste afkast.

Har jeg brug for både marketing og salg?

Det kan udelukkende afdækkes via en kvalitativ dialog. Vi har stor erfaring med at hjælpe B2B-virksomheder med deres salg og marketing. I nogle tilfælde anbefaler vi, at man kun har en salgsindsats fordi vi ved, at det er billigere og bedre at basere salget på kold kanvas. I andre tilfælder insisterer vi på, at salgsindsatsen understøttes af digital leadgenerering.

Om vi foretager leadgenereringen eller om den laves internt i din virksomhed eller hos et andet bureau har vi ikke en foruddefineret holdning til. Vi arbejder i flere tilfælde sammen med marketingbureauer, der står for leadgenereringen, som understøtter vores salgsindsats for din virksomhed.

Tag fat i os og få en uforpligtende samtale om, hvad der giver mest mening for din virksomhed.

Book møde