Karriere

Nordic Sales Force ønsker at være Danmarks bedste arbejdsplads. Vi vil udvikle dig som sælger og opnå store resultater med dig samtidig med, at vi insisterer på at have det sjovt.

KARRIERE HOS NORDIC SALES FORCE

Er vi noget for dig?

Iværksætterkultur

Nordic Sales Force er et B2B-salgsbureau i rivende vækst. Den korte historie er, at vi hjælper B2B-virksomheder med at outsource deres salg. Vores kunder er groft sagt lidt i “Løvens Hule”-segmentet. De har et kanon produkt, men kan ikke selv sælge det. Så det hjælper vi dem med.

Men det er ikke kun vores kunder, der er iværksættere. Det er vi i høj grad selv. Selvom vi i dag allerede er veletablerede og er flere konsulenter, så er det ikke lang tid siden, at vi blot var én mand og én telefon. På kort tid fik vi dog stor succes og har siden da været på den vildeste vækstrejse.

Der er store udviklingsmuligheder og vi prioriterer personlig udvikling og intern avancement meget højt.

Bliv en del af teamet

Vi arbejder benhårdt. Det er der slet ingen tvivl om. Så meget desto mere er det vigtigt for os, at vi også har det sjovt, når vi knokler derudaf. Derfor prioriterer vi sociale arrangementer og vores fællesskab meget højt. Vi konkurrerer med hinanden på en god og positiv måde – bortset fra, når vi spiller bordfodbold i pauserne. Der tager vi det virkelig alvorligt…

Der er frie forhold på kontoret, med et fladt hierarki. Du bliver en del af et stærkt socialt team, hvor der er plads til alle.

Som ny medarbejder, vil du indgå i et onboarding forløb. Programmet har til formål at udvikle og sætte dig ind i hverdagens opgaver. Du vil blive oplært af salgschefen med hjælp fra dine nye kollegaer. Programmet består af et undervisningsforløb som kombinerer selvstændigt arbejde med sparring og undervisning fra salgschefen. Under forløbet vil du blive introduceret til dine kommende arbejdsopgaver og til hvordan dagligdagen vil se ud hos Nordic Sales Force.

Giv din karriere et boost

Hos os får du…

GODE KOLLEGAER

Dine kollegaer er ambitiøse og nogle af Danmarks bedste sælgere. Vi arbejder på tværs af brancher og sælger alt fra IT-ydelser til fysiske produkter for vores kunder.

MÅLRETTET SALGSTRÆNING

Hos Nordic Sales Force tager vi salgshåndværket seriøst og plejer det gennem træning og sparring ud fra gennemtestede salgstræningsprogrammer.

R

KARRIEREMULIGHEDER

Ved at blive en del af et start-up i eksplosiv vækst vil du få mange muligeder for at vokse internt i organisationen.

Hvordan er det at arbejde hos Nordic Sales Force?

Vi stræber efter at sikre din succes og udvikle dit talent

Hør fra medarbejderne selv, hvordan Nordic Sales Force er som arbejdsplads.

Martin Flugt Sørensen

Salgskonsulent & teamleder
martin@nordicsalesforce.com

“Hos Nordic Sales Force er arbejdet en daglig fornøjelse. Arbejdet i sig selv er udfordrende og udviklende. Og så er fællesskabet på arbejdspladsen helt unikt. Vi vægter det sociale virkelig højt og har fået etableret et unikt sammenhold.

Du vil træde ind på en motiverende arbejdsplads med højt humør.”

Lars Ravn-Nielsen

“Jeg fik tildelt store ansvarsområder kort efter jobstart. Jeg fik ansvaret for forskellige virksomheder jeg på nuværende tidspunkt udfører opsøgende salgsarbejde for.

Frihed, ansvar og store forventninger beskriver meget præcist vores arbejdsplads.”

Vores værdier

Vi skaber vækst for vores kunder ved hjælp af en ordentlig og struktureret salgsproces.

$

Struktureret

Vi tror på en målrettet og struktureret salgsproces

Ordentlig

Vi tror på engagement, åbenhed og gensidighed

k

Eksekvering

Gode intentioner betyder intet uden eksekvering.

Ledige stillinger

Herunder kan du se alle vores aktuelle jobopslag.

 

Salgskonsulent

Er du en rigtig hunter? Drømmer du om at lande de vildeste aftaler med direktører i store virksomheder? Så kan Nordic Sales Force tilbyde dig dit drømmejob uanset om du har været i salg i mange år eller blot er den fødte sælger. Er det dig vi leder efter?

Praktikopslag

Nordic Sales Force søger en salgsaspirant (praktikant), der drømmer om en karriere i salg og som er ambitiøs nok til at se sig selv forhandle med c-level beslutningstagere og lande millionaftaler indenfor en overskuelig fremtid. Er det dig vi leder efter?