Karriere hos 
Nordic Sales Force

Nordic Sales Force ønsker at være Danmarks bedste arbejdsplads. Vi vil udvikle dig som sælger og opnå store resultater med dig samtidig med, at vi insisterer på at have det sjovt.

Bordfodbold hver fredag
Holdspil

Bliv en del af et team

Vi arbejder benhårdt. Det er der slet ingen tvivl om. Så meget desto mere er det vigtigt for os, at vi også har det sjovt, når vi knokler derudaf. Derfor prioriterer vi sociale arrangementer og vores fællesskab meget højt. Vi konkurrerer med hinanden på en god og positiv måde – bortset fra, når vi spiller bordfodbold i pauserne. Der tager vi det virkelig alvorligt…

Der er frie forhold på kontoret med et fladt hierarki. Du bliver en del af et stærkt socialt team, hvor der er plads til alle.

Som ny medarbejder vil du indgå i et onboarding forløb. Programmet har til formål at udvikle og sætte dig ind i hverdagens opgaver. Du vil blive oplært af salgschefen med hjælp fra dine nye kollegaer. Programmet består af et undervisningsforløb som kombinerer selvstændigt arbejde med sparring og undervisning fra salgschefen. Under forløbet vil du blive introduceret til dine kommende arbejdsopgaver og til hvordan dagligdagen vil se ud hos Nordic Sales Force.

Er vi noget for dig?

Iværksætterkultur

Nordic Sales Force er et B2B-salgsbureau i rivende vækst. Den korte historie er, at vi hjælper B2B-virksomheder med at outsource deres salg. Vores kunder er groft sagt lidt i “Løvens Hule”-segmentet. De har et kanon produkt, men kan ikke selv sælge det. Så det hjælper vi dem med.

Men det er ikke kun vores kunder, der er iværksættere. Det er vi i høj grad selv. Selvom vi i dag allerede er veletablerede og er flere konsulenter, så er det ikke lang tid siden, at vi blot var én mand og én telefon. På kort tid fik vi dog stor succes og har siden da været på den vildeste vækstrejse.

Der er store udviklingsmuligheder og vi prioriterer personlig udvikling og intern avancement meget højt.

Se ledige stillinger
Daglige highfives

Hos os får du...

Gode kollegaer

Dine kollegaer er ambitiøse og nogle af Danmarks bedste sælgere. Vi arbejder på tværs af brancher og sælger alt fra IT-ydelser til fysiske produkter for vores kunder.

Målrettet salgstræning

Hos Nordic Sales Force tager vi salgshåndværket seriøst og plejer det gennem træning og sparring ud fra gennemtestede salgstræningsprogrammer.

Karrieremuligheder

Ved at blive en del af et start-up i eksplosiv vækst vil du få mange muligeder for at vokse internt i organisationen.

Mød Harry og Heidi

Hør fra medarbejderne selv, hvordan Nordic Sales Force er som arbejdsplads.
Harry Benderfeldt

“I min tid hos Nordic Sales Force har jeg haft mulighed for at udvikle mine evner indenfor salg gennem jævnlig salgstræning, et hav af ansvar og sparring blandt dygtige kollegaer der går meget op i at fejre små som store succeser med en.

Det er en arbejdsplads hvor der er plads til enhver idé og enhver drøm. Så er det heller ikke et minus, at der altid er kolde øl i køleskabet om fredagen.”

Heidi Iversen

“Nordic Sales Force er en unik arbejdsplads, hvor humøret altid er højt og arbejdsglæden er stor. Gennem min tid i virksomheden har jeg oplevet en stærk følelse af at være en del af et team, hvor vi altid støtter og hjælper hinanden på tværs af forskellige cases.

Nordic Sales Force er et sted, som har udviklet mig til at være en bedre sælger og til at drømme større.”

Ledige stillinger

Herunder kan du se alle vores aktuelle jobopslag.