Vi skaber seriøse resultater

Mød virksomheder vi har vækstet

Du får flere kunder og mere tid ved at bruge Nordic Sales Force som din profesionelle salgsafdeling. På denne side kan du se de resultater, vores kunder har fået af samarbejdet med os.

Imploy

Vi har benyttet mange traditionelle mødebookingfirmaer uden succes. Jeg har aldrig set et andet firma, der hjælper med hele salgsprocessen. Det har skabt en kæmpe værdi for os.
Vikram Channi
CEO

Tilbudsdata

Jeg var imponeret over, hvor hurtigt sælgerne fra Nordic Sales Force kom ind i vores produkt, kunne forstå det og sælge det
Mark Neubert
Ejer & Direktør

Cobira Aps

Nordic Sales Force har været en stor del af vores tidlige vækst og jeg har været meget imponeret over, at de har kunnet løfte hele salgsprocessen med et komplekst og nyt produkt.

Hos Cobira leverer vi blandt andet dataforbindelser til IoT løsninger. Nordic Sales Force har været en stor del af vores tidlige vækst og jeg har været meget imponeret over, at de har kunnet løfte hele salgsprocessen med et komplekst og nyt produkt.
De har brugt deres salgskompetencer til at sikre en rød tråd gennem hele salgsprocessen, ligesom deres ihærdige og vedholdende opfølgning har sikret de gode resultater.
Det har været en fornøjelse at opleve deres proaktivitet og vi har på intet tidspunkt set Nordic Sales Force som en ekstern partner, men derimod som en integreret del af vores forretning.

Læs mere
Gustav Piper
CSO & Founder

Officebot ApS

Vores salgsresultater er blevet langt bedre. Vi har fordoblet vores antal af kunder mens vi har samarbejdet. Det har vi gjort på et halvt år.
Jens Fuglsang
Ejer & Direktør

Unitas

Gennem vedholdenhed, struktureret og kvalificeret opfølgning har vi nu nået vores 3-års vækstmål.

Unitas entrerede med NSF i sensommeren 2021. Formålet var at gennem en koncentreret indsats at tiltrække et antal nye kunder, der skulle understøtte en midlertidig vækst.

Vi fik matchet en salgskonsulent, der i den grad satte sig ind i vores forretning inden en målrettet indsats blev iværksat. Salg tager tid – kunder skal overbevises om, at vi har et bedre produkt end en evt. eksisterende leverandør.

Gennem vedholdenhed, struktureret og kvalificeret opfølgning har vi nu nået vores 3-års vækstmål. Og selvom vi egentlig er i mål, og kan stoppe aftalen lige så hurtigt, som vi startede, fortsætter vi - om end i et mindre omfang, der skal sikre at salg og organisk vækst af vores forretning følges ad.

Viser behovet sig større igen, giver NSF’s services fuld skalerbarhed med fuld transparens mellem indsats, succes og omkostninger gennem detaljeret og præcis rapportering.

Hvis NSF var en restaurant, som jeg skulle anmelde på et medie, ville de få 5 stjerner fulgt op med teksten; ’jeg vil helt sikkert købe her igen’.

Læs mere
Morten Schaumann
CEO & Partner
Skal vi vækste din forretning?

Lad os tale sammen…

Vælg en dato i boksen eller udfyld formularen nedenfor. Så booker vi dig ind til et uforpligtende strategimøde.

Til mødet vurderer vi i fællesskab om der er et match, da det typisk afhænger af flere forskellige faktorer. Hvis der er et match, laver vi en businesscase der indeholder alt fra vores handlingsplan til de resultater, I kan forvente af samarbejdet.

Eller ring på
88 63 88 00