Sporing af virksomheder der besøger din hjemmeside via Leadinfo

21. februar 2021
1 minuts læsetid
Indholdsfortegnelse

Nordic Sales Force er stolt af sit partnerskab med Leadinfo. Ved hjælp af Leadinfo-værktøjet får vores kunder flere og bedre leads end deres konkurrenter ved at forbedre og vækste kunderejsen mod deres B2B-hjemmeside.

Leadinfo er et værktøj der gør det muligt at spore hvilke virksomheder der besøger din hjemmeside. Ved at linke besøgenes IP-adresser til deres unikke database kan Leadinfo’s specifikke software give et overblik over hver eneste bruger – lige fra deres arbejde og til deres besøgsmønstre.

Leadinfo’s datarækkevidde er et af markedets absolut bedste takket være deres omfattende datasæt. Der er mere end 70 integrationsmuligheder, så vi kan forbinde Leadinfo til de apps, vores kunder allerede anvender i deres dagligdag og helst ikke vil undvære. De fleste af vores kunder arbejder efter vores anbefaling med Pipedrive som CRM, og her har Leadinfo en direkte integration, så vi kan opsætte regler og automatisk overføre både organisationer og personer, som besøger kundens hjemmeside, direkte ind i CRM. På den måde kan vores sælger ringe til et lead allerede samme dag, som de besøger websitet. Det er nemt.