PROFESSIONELT B2B-SALG

Du får flere kunder. Vi er dine sælgere.

Vi hjælper din virksomhed med salgsprocessen fra A-Z. Lige fra at booke mødet til at afholde det og få handlen i hus.

Book et møde direkte i vores kalender. Så er du godt på vej til at accelerere dit salg.

Skal vi sælge for dig?

Den korte historie er, at vi sælger sælgere. Den lidt længere historie er, at vi hjælper virksomheder med B2B-salg, når de har svært ved at skalere deres egen salgsindsats.

Fra mødebooking til at få handlen i hus
Hos os får du en fast tilknyttet sælger, der vil arbejde dedikeret for dig typisk et par dage om ugen. Din salgskonsulent vil ikke alene booke møder, men vil også afholde dem og få handlerne i hus.

Er der et match?
Når du booker et indledende møde med os vil vi først vurdere om der er et match. Hvis der er det, så vil vi efterfølgende lave en indledende markedsanalyse og komme med et konkret oplæg på, hvordan vi vil sælge for din virksomhed.

Dit ansigt udadtil

Vi er ekstremt bevidste om at beskytte dit brand. Derfor tager vi kun opgaver, der matcher vores kompetencer.

Slår vi pjalterne sammen får du en nøje udvalgt og fast tilknyttet salgskonsulent, der vil agere som en fuldstændig integreret del af din virksomhed.

Vi får handlen helt i hus

Vi står for alle aspekter af salgsprocessen. Fra første opkald til handlen er i hus. Vi både booker og afholder mødet og følger op til vi har landet kunden.

Ønskes det kan vi også varetage KAM-opgaver efterfølgende.

Din egen salgsorganisation

Har du tiden, kompetencerne og ressourcerne til at styre din helt egen salgsorganisation?

Hos os får du mere end en dygtig og dedikeret salgskonsulent. Du får også en salgschef og en datadrevet salgsorganisation til at bakke din salgsindsats op.

En datadrevet salgsindsats

Har du styr på din ideelle kundeprofil (ICP) og din value proposition? Hvis det er fremmed for dig, så hjælper vi dig på det strategiske plan inden vi igangsætter salgsindsatsen. Er det allerede veldefineret vil vi udfordre dig med en kundecentrisk tilgang.

Optimeret segmentering
Igennem hele salgsprocessen sammenligner vi hit- og konverteringsrater på tværs af branchekoder, virksomhedsstørrelser og andre parametre, som gør os i stand til hele tiden at optimere salgsindsatsen og segmenteringen.

Fra pipeline til salg
Vores udførlige rapportering er ikke bare kvantiativ, men har også en kvalitativ analysedel. Du vil hver måned få et indblik i indsats og pipeline, som vil gøre selv salgschefer i landets største virksomheder misundelige.

Selv det mest komplekse…

Er dit produkt så komplekst, specielt eller nichepræget, at det er svært at forestille sig en kvalificeret salgsindsats? Så er du kommet til det rette sted!

Fra SaaS til konsulentydelser
Vi hjælper virksomheder, der har endog meget specielle produkter indenfor alt fra rene konsulentydelser til højt specialiserede SaaS-virksomheder. Vi har konkret erfaring indenfor BI, fakturaflow, IT-sikkerhed, online annoncering og meget mere.

Eksperter i projektsalg
Vi er eksperter i løsnings- og projektsalg uanset om målgruppen er mindre SMV’er, større enterprise eller sågar detailkæderne. Så uanset hvor specielt dit produkt er, så tøv ikke med at tage kontakt.

Mere end bare mødebooking

Hvis begrebet full service salgsbureau eksisterer, så er vi definitionen på det. Vi fungerer som din eksterne salgsafdeling, men som en meget integreret del af din virksomhed.

Vi er der fra kontakt til kontrakt
Hos Nordic Sales Force får du en B2B-salgspartner, der ikke bare booker mødet til dig. Vi afholder det også og lander kunden for dig gennem systematisk opfølgning.

Nordic Sales Force laver med andre ord meget mere end blot mødebooking, leadgenerering og telemarketing.

Inklusiv salgschef
Hvis der er et match mellem vores virksomheder, så kan du se frem til ikke bare at få en dygtig og dedikeret salgskonsulent. Du vil også få en salgschef og en datadrevet salgsorganisation med oveni hatten.

Kontakt os